Missie

Poedercoat Noord-Holland streeft naar het produceren van de kwalitatief beste slijtvaste beschermende lagen poedercoat, Wij geloven erin dat de behoefte naar kwaliteit, precisie en flexibele levertijd groter is dan ooit en willen ons daarmee onderscheiden.

Visie

Om de wens van de klant te vervullen en deze in hun behoefte te kunnen voorzien, proberen wij ons als bedrijf altijd te verbeteren. Kijkend naar de nieuwste technieken die er beschikbaar komen op de markt wil Poedercoat Noord-Holland zich blijven ontwikkelen en hiermee een dynamische organisatie zijn.


Poedercoat Noord-Holland is opgericht op 1 januari 2021. Ik, Menno Vermeersen ben in 1994 opgeleid als vliegtuispuiter bij Fokker (Schiphol). Na de opleiding ben ik gaan werken in een klein bedrijf in Haarlem waar ik alle facetten van het vak spuiter/poedercoater tot in detail heb geleerd.

In deze periode heb ik de VOM opleidingen Poedercoaten A, B en C en laksystemen en ondergronden succesvol afgerond. In 2011 ben ik Spuiterij Menno begonnen waar ik zowel verf als poedercoat verwerkte. Het werd al snel te druk waardoor ik in 2015 intensief ben gaan samenwerken met een industriële spuiterij in Langedijk waar ik me alleen nog op poedercoaten heb gericht. In 2020 bleek dat we niet langer dezelfde visie hadden en ben ik met veel plezier verder gegaan onder de naam Poedercoat Noord-Holland.